PSUC viu davant la Resolució conjunta de Junts pel Sí i la CUP per iniciar un procés constituent cap a una república catalana independent

 

cropped-banner_

Des del PSUC viu entenem que la nova legislatura no comença de la millor forma possible. Fem referència a la resolució presentada per Junts pel Sí i la CUP a favor d’iniciar un procés constituent cap a una república catalana independent. Una resolució que hem de rebutjar perquè ignora totalment la situació d’emergència social que viu la classe treballadora i la majoria social de Catalunya.

 

Rebutgem aquesta resolució, perquè pretén amagar la corrupció generalitzada que envolta a CDC i al seu entorn, i es concreta en diferents processos judicials protagonitzats per Jordi Pujol i la seva família i altres importants dirigents de CDC.
Rebutgem aquesta resolució perquè fa una lectura tramposa i interessada dels resultats del 27S, al considerar que hi ha una majoria suficient que realment representativa de la societat catalana, quan està obviant la ruptura de la societat en dues parts.

 

Rebutgem aquesta resolució perquè parla d’empoderar a la ciutadania al mateix temps que nega el dret a l’autodeterminació mitjançant la celebració d’un referèndum amb totes les garanties democràtiques.

 

Rebutgem aquesta resolució perquè es una declaració retòrica, d’autoconsum, i  que sembla preparada per ocultar la nefasta trajectòria política de Mas i del govern convergent a la vegada que ofereix una coartada a la CUP per poder donar el seu suport parlamentari.

 

Es per tot això, que des del PSUC viu continuarem defensant la nostra proposta, basada en l’inici d’un procés constituent al conjunt dels pobles d’Espanya que tingui com a prioritats encarar la situació d’emergència social, la lluita contra la corrupció i la convocatòria d’un referèndum per trobar un nou encaix territorial per a Catalunya en un estat federal, solidari i republicà.
Per últim, des del PSUC viu volem instar al Grup Parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot, a que defensi com a prioritats, amb claredat i sense ambigüitats les polítiques socials davant l’emergència social que viu la societat catalana i el dret a decidir com a solució a l’encaix nacional de Catalunya dins d’Espanya, sense caure en el frontisme al que ens volem portar JxS i la CUP per una banda, i Ciutadans i PP per l’altra.

descarga

Comité Executiu del PSUC viu
29 d’octubre de 2015

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s